Magyar Deutsch  
Szép Kártya Elfogadóhely

 

Vonyarcvashegy

 


Vonyarcvashegy a hazai és külföldi vendégek körében egyaránt kedvelt üdülőhely. Szép természeti környezetben A Balaton észak-nyugati partján a Keszthelyi-hegység lankáin terül el. A víz szerelmesei  a környék egyik legkedveltebb strandját találhatják itt, mely homokos partszakaszával, gyerekmedencéjével és óriáscsúszdájával a felnőttek és gyerekek körében egyaránt népszerű. A fürdőzés mellett számtalan lehetőséget nyújt a szórakozásra is. Pl.: vízisípálya, szörfiskola, fitneszpark, strandröplabda pálya, animációs programok, minigolf. A környéken rengeteg program és látnivaló van. Ezek közül kiemelnénk a bor- és sörfesztiválokat, túrázási lehetőségeket, golfpályát, teniszpályát, lovaglási lehetőséget.


Gyenesdiás

 

 

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja. Két stranddal várja az ide látogatókat. A diási játékstrand homokos partszakaszával, egész napos animációs programjaival  különösen kedvelt a kisgyermekes családok körében. A gyenesi strandon található kalandpark kicsik és nagyok számára is izgalmas kikapcsolódást nyújt. A kulturális és sportrendezvények mellet a környék számos szabadidős tevékenységre csábít: bakancsos és kerékpártúrák, lövészet, lovaglás, squash, bowling. Községünkben rendezik meg minden évben a Magyar Nemzeti Vágta előfutamát.

 

Keszthely

 

 

Keszthely 765 éves múltra visszatekintő település, a Balaton fővárosa. A város központjában lévő sétálóutcán és megújult főtéren hangulatos éttermek, kávézók, üzletek várják az ide látogatókat. Az ország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya a Festetics-kastély, különleges parkjával, állandó és időszakos kiállításaival, valamint a tó történetét bemutató Balatoni Múzeum egész évben várja vendégeit.

 

Héviz

 


A hévizi gyógy-tó Európa legnagyobb meleg vízű tava. Vize a radioaktív termálvizek közé tartozik. Mozgásszervi, izületi bántalmak, reumás betegségek gyógyítására kíváló. Különleges gyógy tényező a tó fenekét több méter vastagságban borító iszap. A tó vízmelegsége évszakonként változó 24-32 Cº-ig. A hévízi gyógyhatások kiinduló alapja tehát a fürdőkúra, de emellett több olyan egyedi gyógyterápiás kezelést is ki kell emelni, mint például az iszappakolás, a híres súlyfürdő, a gyógymasszázsok, valamint az ivókúra.

 

Kehidakustány

 

 

Vonyarcvashegytől  25 km-re található Kehidakustány. Az itt található termálfürdő 13 különböző hőmérsékletű medencével, élményfürdőjével várja vendégeit.

 

Zalakaros

 

 

Vonyarcvashegytől 35 km-re található Zalakaros. A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást.

 

 

 

 
 
 
 

Papp Apartman - Vonyarcvashegy Cseri u. 10. - Gyenesdiás Kisfaludy u. 5. | Email:pappimre1@t-online.hu |

Tel.:+36-83/348-137,+3630/3471565,+3630/4343591